Founding partners

Mirabeau, Lubbers De Jong en Newpeople slaan de handen ineen om de Digital Transformer van 2017 te vinden en in de schijnwerpers te zetten:

 

Partners

Newpeople, opgericht in 2006, is een recruitment, interim management en executive search bureau op het gebied van online en omnichannel marketing, e-commerce, CRM en data professionals, managers, directors en executive level. Samen met onze communities helpen wij onze opdrachtgevers zich aan te passen aan de digitale wereld.

LubbersDeJong_logo

Lubbers De Jong is een internationaal PR-bureau dat zich richt op tech. Wij bedenken slimme en doelmatige strategieën voor jouw groei. We omarmen het experiment, want dat leert het snelst. Wij concretiseren jouw visie en daarbij houden we het simpel. Jouw boodschap moet ook langs de lijn worden begrepen. Plannen maken is één, maar het succes van een slimme PR & marketingstrategie zit in de uitvoering. Dat vraagt een gedisciplineerde marsroute. Daar zijn wij van. Wij zorgen dat je bij de les blijft, dat acties worden opgevolgd, dat voornemens worden uitgevoerd. Wij helpen jou succesvol groeien en zijn trots als dat is gelukt.

Mirabeau_logo

Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen voor marktleiders die sterk afhankelijk zijn van internet en waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden. Zo brengen wij voor de top van het bedrijfsleven marketing en vernieuwende technologie samen. We combineren onze kennis en expertise op gebied van design, technologie en marketing tot oplossingen die concreet bijdragen aan het bedrijfsresultaat van klanten.