Finalisten Digital Transformers Awards ’17 bekend

De zes finalisten van de Digital Transformers Awards ‘17 zijn bekend. Op donderdag 5 oktober 2017 strijden deze kandidaten in The Loft van de A’DAM Toren om de Digital Transformers Awards 2017

De Digital Transformers Awards is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren en het digitale talent in Nederland in de schijnwerpers te zetten. De organisatie ondersteunt de digitale ontwikkeling van bedrijven door op onderscheidende wijze inspiratie, inzicht en ontwikkelmogelijkheden te bieden. In 2016 nam Anouk Beeren namens Deli XL de award in ontvangst. In 2015 ging Robert van Geffen van Philips met de prijs aan de haal. Hun opvolger wordt volgende week gekozen uit de shortlist van zes finalisten:

  • Eric van Westbroek, directeur online bij PostNL
  • Frank Verkerk, Chief Digital Officer bij ABN AMRO
  • Gerhard van der Bijl, Chief Digital Officer & CIO bij Royal Flora Holland
  • Han-Menno Depeweg, Head of Digital bij NRC Media
  • Lara Ankersmit, hoofd digitale media bij NOS
  • Peter Sonke, directeur online bij KPN & Telfort bij KPN

Oud-winnaars in de jury

De award-avond wordt dit jaar gepresenteerd door Jim Stolze, pionier op het gebied van digitale transformatie en drijvende kracht achter de Europese TEDx-conferenties. Samen met voormalige winnaars Robert van Geffen (Philips) en Anouk Beeren (Deli XL) vormt Jim Stolze de jury.

Programma

Vanaf 19.30 uur worden 150 gasten verwelkomd in The Loft in de A'DAM Toren. Na inspirerende talks van onder andere Christian Van Thillo (CEO De Persgroep) en Herna Verhagen (CEO PostNL) wordt de winnaar van DTA 2017 bekend gemaakt en de Award overhandigd. De avond wordt feestelijk afgesloten met een borrel tot 23.30 uur.