Nieuws

  DTA Talks: de toekomst is nu!

  Tijdens de eerste editie van DTA Talks op woensdag 24 juni hebben de winnaars van de Digital Transformers Awards van de afgelopen vijf jaar hun inzichten gedeeld over digitale transformatie in de huidige tijd. Hoe is het hen vergaan de afgelopen periode, hoe gaat het nu en hoe zien zij de toekomst?

  See news

  Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019

  Paskal van Lomm, directeur van Duxxie heeft de Digital Transformers Awards 2019 in de wacht gesleept tijdens de uitreiking in The Warehouse Amsterdam. Hij is hiermee de opvolger van Hans Böhm van Beerwulf.

  See news

  Bekendmaking nominaties 2019

  De vier genomineerden van de Digital Transformers Awards 2019 zijn bekend. Op donderdag 14 november strijden deze kandidaten voor Digital Transformers Awards 2019.

  See news

  Digital Transformers Awards 2019 maakt sprekers bekend

  Net als voorgaande jaren kunnen we ook nu weer met trots twee captains of industry als keynote sprekers aankondigen.

  See news

  Opening inschrijving Digital Transformers Awards 2019

  Op donderdag 14 november 2019 wordt voor het vijfde jaar de Digital Transformers Awards uitgereikt aan de grootste digitale veranderaar in Nederland. Afgelopen jaar nam Hans Böhm van Beerwulf de award in ontvangst. Digitale transformers kunnen zich tot 26 september inschrijven. Het is ook mogelijk om iemand anders te nomineren.

  See news

  De bindende factoren op de allereerste Digital Transformers Awards Summer Edition? Digitalisatie, ethiek en lef!

  Er is continu verandering gaande, ook in de digitale wereld. Het zijn snelle veranderingen die lastig zijn bij te houden, maar we moeten niet vergeten dat wij als mens de digitale verandering vooruit duwen. Dit betekent dan ook dat wij bepalen hoe we ermee omgaan. Dit is precies wat wij in de Digital Transformer Community doen: sparren en inspireren met betrekking tot digitale transformatie. Digitale transformatie is namelijk broodnodig, lastig en bovenal interessant.

  See news

  DTA Summer Edition 2019

  Dit jaar organiseren we voor de eerste keer een DTA Summer Edition. Op donderdag 6 juni 2019 zal dit plaats vinden in Hotel Droog te Amsterdam.

  See news

  Hans Böhm wint Digital Transformers Awards 2018

  Hans Böhm, managing director van Beerwulf heeft de Digital Transformers Awards 2018 in de wacht gesleept tijdens de uitreiking in de A'dam toren. Hij is hiermee de opvolger van Gerhard van der Bijl (Royal Flora Holland), Anouk Beeren (Deli XL) en Robert van Geffen (Philips).

  See news

  Programma & praktische details DTA

  Donderdag aanstaande is het zo ver! Dan vindt de vierde editie plaats van de Digital Transformers Awards. In de loft van de A’DAM toren in Amsterdam. De aanvang van het event is om 19.30 en helaas: invite only.

  See news

  Digital Transformers Awards 2018 maakt sprekers uit topsegment bekend

  Op de Digital Transformers Awards uitreiking 2018 spreken Pieter Elbers, president-directeur van KLM en Peter Frans Pauwels, mede-oprichter van TomTom. Ook komt Delft Hyperloop aan het woord. Het evenement vindt plaats op donderdag 11 oktober 2018 in The Loft van de A’DAM Toren.

  See news

  Opening inschrijving Digital Transformers Awards 2018

  Op donderdag 11 oktober 2018 wordt voor het vierde jaar de Digital Transformers Awards uitgereikt aan de grootste digitale veranderaar in Nederland. Afgelopen jaar nam Gerhard van der Bijl van Royal FloraHolland de award in ontvangst. Digitale transformers kunnen zich tot 10 september [inschrijven](https://www.digital-transformers.nl/nomineren.html). Het is ook mogelijk iemand anders te nomineren.

  See news

  ‘Branche-overstijgende’ Gerhard van der Bijl wint Digital Transformers Awards ‘17

  Gerhard van der Bijl van Royal FloraHolland heeft de Digital Transformers Awards 2017 in de wacht gesleept. Van der Bijl, Chief Digital Officer & CIO bij Royal FloraHolland, werd tijdens de uitreiking in de A'dam toren onder meer geprezen om zijn natuurlijke leiderschap, dat volgens de jury tot een branche-overstijgende transformatie heeft geleid. Hij is hiermee de opvolger van Robert van Geffen (Philips) en Anouk Beeren (Deli XL), die de prijs in voorgaande jaren wonnen.

  See news

  CEO’s PostNL & De Persgroep spreken bij Digital Transformers Awards ’17

  Amsterdam, 12 september 2017 – Herna Verhagen (CEO PostNL) en Christian van Thillo (CEO De Persgroep) spreken bij de derde uitreiking van de Digital Transformers Awards. Tijdens de uitreiking worden de grootste digitale veranderaars in Nederland in de schijnwerpers gezet. Het evenement vindt plaats op donderdag 5 oktober 2017 in The Loft van de A’DAM Toren.

  See news

  Anouk Beeren van Deli XL wint Digital Transformers Awards 2016

  Anouk Beeren, manager E-commerce & merchandising bij Deli XL, heeft de Digital Transformers Awards 2016 in de wacht gesleept. Ze is hiermee de opvolger van Robert van Geffen, die de prijs vorig jaar namens Philips ontving. De award is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren. De overwinning van Anouk Beeren is een bewijs van het belang van jonge mensen bij het transformatieproces.

  See news

  Deli XL, Husqvarna, Sanoma Learning & TNT gaan voor Digital Transformers Awards ‘16

  Deli XL, Husqvarna, Sanoma Learning & TNT zijn genomineerd voor de finale van de Digital Transformers Awards ’16. Van de vijftig inzendingen werd dit kwartet genomineerd. Het event vindt plaats op donderdag 6 oktober 2016, als onderdeel van Amsterdam eWeek. Tijdens de uitreiking worden de grootste digitale veranderaars in Nederland in de schijnwerpers gezet.

  See news

  Philips wint Digital Transformers Awards 2015

  Robert van Geffen van Philips heeft de Digital Transformers Awards 2015 in de wacht gesleept. De award is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren. De overwinning van Van Geffen is een bewijs van het belang van jonge mensen bij het transformatieproces.

  See news

  Zes finalisten Digital Transformers Awards 2015 bekend

  De finalisten van de Digital Transformers Awards zijn bekend. Uit ruim 100 genomineerden zijn Bas Touw (Nuon), Caspar Fraiture (VvAA), Maarten Stramrood (Ziggo), Mijke Broeders (Efteling), Robert van Geffen (Philips HealthTech) en Wolter van Haersma Buma (Transavia) als laatste kanshebbers overgebleven. Op donderdag 15 oktober maken zij op het podium uit wie als beste digitale change-maker van Nederland wordt gekozen.

  See news