Digital Transformers Awards 2019 maakt sprekers bekend

Booking.com

Arjan Dijk is Senior Vice President en Chief Marketing Officer bij Booking.com en houdt toezicht op de wereldwijde marketinginspanningen. Voordat hij bij Booking.com aantrad, was Arjan Vice President Global Marketing van Google.

Funda

Quintin Schevernels is sinds zomer 2018 CEO van online platform Funda. Hij was lid van de directie van Telegraaf Media Groep, COO/CCO bij VNU Media en CEO van Layar. Na de verkoop van Layar in 2014 was hij vooral actief als investeerder in start-ups.

Op het podium is er die avond natuurlijk ook ruimte voor de genomineerden en hun cases onder leiding van onze vaste moderator Jim Stolze (Tech Entrepreneur en oprichter TEDxAmsterdam).

Over Digital Transformers Awards

Digital Transformers Awards bestaat 5 jaar, reden voor een feestje! Dit eerste lustrum vieren we groots op donderdag 14 november 2019 in The Warehouse in Amsterdam.

De Digital Transformers Awards brengt mensen op C-level niveau bij elkaar die verantwoordelijk zijn voor digitale transformatie. Met de uitreiking van de awards zetten we de échte koplopers in de schijnwerpers. Vorig jaar kwamen zo’n 150 changemakers in digitale transformatie uit de belangrijkste sectoren samen en zagen Hans Böhm namens Beerwulf de award in ontvangst nemen. Wie wordt dit jaar zijn opvolger?

Vakjury

De winnaar wordt op 14 november bekend gemaakt door een onafhankelijke vakjury bestaande uit: Hans Böhm (Managing Director Beerwulf), Tjalling Smit (CCO NS) en Henk Volberda (Professor of Strategic Management & Innovation UvA).

sprekers-2019