Opening inschrijving Digital Transformers Awards 2018

Niet alle grote traditionele organisaties worden door nieuwkomers, vaak tech startups, voorbijgestreefd. Er zijn ook corporates die juist voorop lopen in het digitaal transformeren. Toch blijft er de komende jaren een groeiende behoefte aan digitale transformers die deze corporates helpen omvormen. Met deze award wordt de beste ‘change-maker’ van het jaar in het zonnetje gezet.

Beoordelingscriteria

De belangrijkste beoordelingscriteria voor de award berusten op de aanwezigheid van drie eigenschappen:

  1. De ideale digitale transformer heeft een heldere digitale visie met aantoonbare leiderschapskwaliteiten.
  2. De kandidaat werkt voor een organisatie waarbinnen de digitale transformatie van fundamentele betekenis is.
  3. Ook wordt er gekeken naar de realisatiekracht van de kandidaat, aan de hand van de impact en bereikte resultaten.

Een onafhankelijke vakjury is betrokken in het gehele selectieproces, van de longlist tot de nominaties en bepaald uiteindelijk wie dit jaar de winnaar wordt.

Gelegenheid tot kennis delen en netwerken

De award-avond van Digital Transformers zal plaatsvinden in The Loft van de A’DAM Toren en wordt dit jaar gepresenteerd door Jim Stolze, pionier op het gebied van digitale transformatie en drijvende kracht achter de Europese TEDx-conferenties. De uitreiking van de Digital Transformers Award brengt digitaal talent in Nederland in contact met bedrijven die een digitale inhaalslag maken. Het event biedt deelnemers de kans om kennis op te doen, te discussiëren en te netwerken.

Inschrijving

Iedere ‘change-maker’ die nauw betrokken is bij deze vertaalslag kan zichzelf of een ander online aanmelden. De inschrijving sluit op 10 september.

DTA18 share 2

DTA18 share 2

Oprichters van de Digital Transformers Award zijn Newpeople, Mirabeau a Cognizant Digital Business en pr-bureau Lubbers De Jong.