Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019

Paskal van Lomm

Gekozen uit een longlist van 15 kandidaten

De Digital Transformers Awards is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren en het digitale talent in Nederland in de schijnwerpers te zetten. De awards ondersteunt de digitale ontwikkeling van bedrijven door op onderscheidende wijze inspiratie, inzicht en ontwikkelmogelijkheden te bieden. Dit jaar werden de finalisten gekozen uit een longlist van 15 kandidaten. Zij werden onder meer beoordeeld op visie, resultaten en leiderschapskwaliteiten.

Vier finalisten onder de loep genomen door vakjury

Een onafhankelijke vakjury bestaande uit: Hans Böhm (MD, Beerwulf), Tjalling Smit (CCO, NS) en Henk Volberda (Professor of Strategic Management & Innovation UvA) heeft de ingebrachte cases van Rob Keulemans (Chief Digital, Ahrend), Joy van Baren (Chief Everything Officer, Wolters Kluwer), Jorissa Neutelings (Director Digital Development, Vattenfall) en de uiteindelijke winnaar Paskal van Lomm (Directeur, Duxxie) uitgebreid onder de loep genomen en haar beslissing genomen.

Meer dan 150 digitale veranderaars bij elkaar

Tijdens deze vijfde editie van de Digital Transformers Awards’19 kwamen meer dan 150 digitale veranderaars bij elkaar in Amsterdam. Keynote sprekers Arjan Dijk (SVP & CMO Booking.com) en Quintin Schevernels (CEO Funda) deelden hun ervaring met digitale transformatie binnen hun bedrijf en zorgden zo voor de nodige inhoudelijke diepgang. Daarnaast kreeg het publiek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers wat een levendige discussie opleverde over digitale transformatie.